niva

over niva vitaal

Met NIVA hebben mentale en fysieke coaches hun krachten gebundeld. Onze coaches zijn hoog opgeleid en hebben veel werkervaring.
Dus geen poespas, maar wetenschappelijk onderbouwde zorg. 

Onze missie is om workshops en gezondheidschecks te organiseren in bedrijven vanuit een gezonde leefstijl en vitaliteit. 

In onze visie is het voor elk bedrijf belangrijk om een PMO certificaat te behalen. We geloven in een praktische benadering van een gezonde leefstijl waarbij kleine veranderingen een wereld van verschil maken.

 

ons team

Nannette Mees

Mental coach

Hoe vitaal voel jij je? Weet je aan welke knoppen je kunt draaien voor verbetering?

Hoe nieuwsgierig ben jij naar jezelf? En zou je daarin begeleiding willen?

Graag onderzoek ik met jou hoe je, met meer regie, vitaler in het leven kunt staan. Inzicht en bewustwording op wat jou puzzelt biedt verheldering en houvast. Het maakt dat je weer meer vertrouwen, ontspanning en invloed ervaart op en in je leven.

Naast het in gesprek gaan, werk ik systemisch, ervarings- en doelgericht met praktische modellen zoals o.a. het Leefstijlroer. Niks ingewikkelds en vaak leuk en verassend om via ‘een andere weg’ van A naar B(beter) te komen. Vanuit je hoofd met je hart keuzes leren maken die bij je passen. En tegelijkertijd tools in handen krijgen voor meer werkplezier en levensgeluk.

Voor mijn studie creatieve therapie drama aan de Kopse Hof ben ik op 19-jarige leeftijd verhuisd van Rotterdam naar Nijmegen. Ik ben moeder van 4 volwassen kinderen en ik heb na hun geboorte de
opleiding psychosociaal werk/therapie/coaching gevolgd aan de Academie Gradatim te Nijmegen.
Met enorm veel plezier werk ik sinds 2010 in dit werkveld.

Eric mentale coach Nijmegen

Eric van lierop

Mental coach

Lol hebben, gepassioneerd en het gevoel hebben dat ik mijn talenten kan benutten in mijn werk is voor mij heel belangrijk, zelfs van werkbelang. Dat maakt mij enthousiast en bevlogen. Dit gun ik ieder ander ook.

Want met plezier werken betekent vitaal aan de slag zijn.

Ben je op zoek naar jouw plezier, jouw vitaliteit en je zoekt daarin begeleiding? Dan wil ik je daar graag bij helpen.

Dit kan individueel en ook in groepen. Verrassend, bewogen en betrokken.

Ik ga graag met jou in gesprek, dit kan binnen en al wandelend ook buiten.

Fem fysieke coach Nijmegen

Fem Verhoeven

Fysieke coach

Mensen letterlijk in beweging krijgen en inzicht geven in hun eigen beweegmogelijkheden, is de wijze waarop ik mijn vak als fysiotherapeut invulling geef. Niet met het vingertje omhoog zeggen wat goed voor ze is en wat ze moeten doen maar samen zoeken waar de ruimte ligt om tot beter en meer bewegen te komen. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”, is een uitspraak die goed bij mijn werkwijze past. Vanuit een positieve ondersteuning de ander op een hoger fysiek plan krijgen. Met humor, dat dan weer wel!

Ik houd van het ’totale’ bewegen (ketentraining) vandaar ook mijn specialisaties in de neuro-revalidatie, sport en fysieke re-integratie/coaching. Ik werk individueel maar ook met groepen. Ik behandel mensen zowel in de praktijk als aan huis. Binnen onze praktijk werken wij op actieve wijze aan herstel met oog voor de gehele persoon. Voor mij is vitaliteit een beïnvloedbare grootheid. Ik ben vooral actief in de oefenzalen.

Ik werk sinds 1990 als fysiotherapeut en ben BIG geregistreerd. Buiten mijn werk voor NIVA, ben ik sinds 2023 de enige eigenaar van MCNO-De Wedren. Daarvoor was ik 25 jaar als maat verbonden aan MCNO-De Wedren.
Ilse fysieke coach Nijmegen

Ilse Aelfers

Fysieke coach

Na mijn studie Bewegingstechnologie heb ik besloten mij meer te verdiepen in sport, performance en sportpsychologie middels de master Human Movement Sciences: High Performance Coaching. Gezien ik graag in mijn werk meer connectie met mensen wilde heb ik alsnog besloten om Fysiotherapie te gaan studeren.

Bij NIVA verzorg ik de THP2-testen waarmee we de gezondheid en prestatie van u kunnen bekijken. Dit wordt gedaan door een combinatie van verschillende testen, zoals een lichaamssamenstelling meting. Dankzij deze test- en meetfaciliteiten kunnen we doelgerichte gezondheids- en welzijnsverbeterende programma’s en adviezen aanbieden.

Frederika fysiotherapie Nijmegen

FREDERIKA DE LA RAMBELJE

Manager

Ik ben Frederika, de manager bij NIVA. De rol van een manager omvat verschillende verantwoordelijkheden. Als manager van NIVA fungeer ik als de spil van communicatie en bied ik ondersteuning aan ons team. Daarnaast ondersteun ik ook de coaches in het beheer. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het beheren van administratieve taken.

Niva ondersteunt en begeleidt bij gezond en vitaal werkgever- en werknemerschap

Onze coaches zijn er voor u